Isabell Waldal


Skrevet 15 november av Oslo i Konkurranse, Nyheter.

Isabell Waldal

Jeg heter Isabell Nystuen Waldal.
Mitt mål som fremtidig arkitekt er å utnytte muligheten man får gjennom dette yrket til å kunne påvirke menneskers hverdag.

Jeg er opptatt av en tilstedeværelse i det jeg holder på med og ser det som svært viktig å leve seg inn i det man tegner. Det er også et mål å fortsette med å utfordre og utvikle formsansen for å komme med nye løsninger. For meg er det viktig at det fortsetter å være en interesse i like stor grad som det er en jobb, akkurat slik jeg ser på det nå.

Norway Designs juleutstilling

Grunnen til at jeg sa ja til å være med på dette prosjektet er at det å lage pepperkakehus har vært en tradisjon for meg siden jeg var liten. Jeg synes derfor det er hyggelig å få være med å videreformidle denne tradisjonen til andre og kanskje gi dem lyst til å ta del i denne tradisjonen selv.

Stem på Isabell Waldals pepperkakehus 

Legg igjen en kommentar