Vi gjenåpner gulvet i Oslo


Skrevet 17 januar av Oslo i Nyheter, Om Oss.

Vi gjenåpner gulvet i Oslo

Nå begynner ting å falle på plass og butikken er i ferd med å bli helt tørr. Det er ikke vann på gulv eller vegger og vi har gjenåpnet hele butikken for kundene våre.

Heldigvis har ikke vannlekkasjen skadet varene våre i noen særlig grad, og vi vil bruke de neste månedene til å få hyller og gulvtepper på plass. Før du vet ordet av det vi vil ha et like fint lokale å vise varene våre i som før.

VAREUTVALG
Vi kan i dag presentere så å si alle de samme varene som før vannlekkasjen, men dessverre har kjøkkentekstilene lidd en nokså våt død. Disse vil vi få inn i butikken fortløpende, så det er ikke lenge til vi snart har alle varer på plass i hyllene.

STØY & BRÅK
I perioden fremover vil det helt sikkert være litt støy og kanskje også litt støv, men vi håper at vi kan pusse opp uten for store ulemper for alle dere som vil besøke oss.

TUSEN TAKK
Tusen takk til alle kunder som har kommet denne uken, det har vært et rekordhøyt besøkt og alle har vært tålmodige og tatt våre litt kummerlige forhold de første dagene med et smil. Vi ♥ kundene våre!

Legg igjen en kommentar