Nytt fra Wik & Walsøe


Skrevet 24 januar av Oslo i Nye varer.

Nytt fra Wik & Walsøe

FNUGG og RUSTIKK er to helt nye serviser fra duoen Wik & Walsøe. To serviser med svært ulike personligheter, men med sterk felles forankring i Wik & Walsøes verdigrunnlag: Høy kvalitet og varig verdi. Et utvalg av FNUGG har vi gleden av å få inn i butikken allerede om et par uke. Et utvalg av RUSTIKK kommer ikke før i april, men den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves.

Fnugg_alv_blomster

FNUGG smyger seg naturlig inn i Wik & Walsøe-familien, med sitt rene og klassiske utseende: Dette enkle og vakre serviset i gjennomskinnelig benporselen overrasker likevel med sin noe nær usynlige platinadekor – derav navnet. FNUGG er et servise for de spesielle anledninger. Med sin naturlige eleganse blir dette gourmetserviset midtpunktet på festbordet. La det skinne alene eller se det som et vakkert lerret det blir enkelt å fargelegge med dekorative detaljer

Rustikk_spistopp_drivved02

RUSTIKK, med sin naturlige og levende form markerer designduoens Wik & Walsøes evne og vilje til å være i stadig bevegelse. Fordi det er håndmalt og håndglasert med en helt spesiell glasur, bestemmes servisets design av tilfeldighetene; hver del blir unik. Serviset er fremstilt i høybrent feltspatporselen som er tvers igjennom tett.  Glasurfargene er lune og varme; de ulike nyansene kan settes sammen akkurat slik du selv ønsker. Intens korall, varm oliven eller dus beige – RUSTIKK er tidsriktig, ærlig og nyskapende.

 

 

Legg igjen en kommentar